31 maj 2008

...ungdomsyra....


...läste för några veckor sedan att kommunen skulle ordna en s k "ungdomsyra" den skulle vara drogfri, innehålla spelningar av lokala band och diverse nöjen.

Wow, tänkte jag, äntligen gör de något roligt för ungdomarna. När kvällen kom och min syster och jag ätit en bit grillat på balkongen, druckit kaffe och pratat lite "skit" tog vi den inlånade hunden och gick en sväng. Vi gick ner mot parken där "ungdomsyran" gick av stapeln....klockan var ca 23....och i parken var det totalt dött.

Yran hade slutat......vad f-n tror arrangörerna, studiefrämjandet tillsammans med ungdomsgårdarna, tror de att våra gymnasieungdomar går och lägger sig klockan elva en fredagskväll???....Eller var det arrangörerna som var trötta....gamla och trötta???

Att dra igång en sån här sak och avsluta den innan kvällen ens har börjat kan bara sluta på ett sätt. Ungdomarna drar vidare och den riktiga YRAN börjar, en fest som jag troligtvis kan läsa om i tidningarna på måndag. Antagligen ingen trevlig läsning...suck.......

Inga kommentarer: