12 okt. 2010

Den som spar han har....eller....en händig kvinna reder sig själv


Idag svär jag över hantverkare...f-n...f-n...måtte .... ta dem.

Elektrikern som skulle komma i början på förra veckan har fortfarande inte dykt upp. Jag har ringt flera gånger utan svar, idag ringde jag från jobbet (annat nummer) då svarade han och lovade komma idag.

Nu är klockan snart 20.00 och ingen elektriker har dykt upp. Att de bara okar? Lova och lova och sen inte bry sig. Varför inte säga ifrån direkt istället. - Du, jag skulle gärna hjälpa dig men jag är fullbokad. Eller. - Du jag skiter i om du behöver hjälp, jag har ingen lust. Båda svaren är okey (nästan) bara jag vet och slipper sitta och vänta.


Nåja... Desperat som jag är fick det bli ett "jego" vad gäller tvättmaskinen. Låååång skarvsladd från köket. Kändes inte riktigt bra med en skarvsladd i badrummet, men vad göra.


Vatten och avlopp lyckades jag fixa med hjälp av delar jag sparat i mina gömmor. Till vattnet, en övergång mellan 3/4 tum till 1/2 tum och lite gängtape. Det blev tätt. Till avloppet, en slangklämma och lite silvertape. Tätt det också.

Men elen..... den kan jag bara inte fixa själv. Får se om jag får tag i någon annan som kan fixa det. Den jag hade avtalat med ska passa sig för att komma i min väg.......det är defenetivt ett hot. Grrrrr.

1 kommentar:

Jessica sa...

Japp, jag ska åka till Frankrike :)
Hur står det med dig då? :)